Felelős állattartás elősegítése


Tisztelt Istenmezejei Lakosok!

Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy Istenmezeje Község Önkormányzata pályázatot kíván benyújtani a Magyar Falu Program keretében a „Felelős állattartás elősegítése” című pályázati kiírásra, melynek célja a felelős állattartás népszerűsítése, a nem kívánt állatszaporulat megállításának elősegítése.

A pályázat keretében az Önkormányzat támogatást igényelhet, hogy biztosítsa a településen élő lakosai számára a tulajdonukban lévő állatok (ebek, macskák) állatorvos által elvégzett ivartalanítását, veszettség elleni védőoltását és transzponderrel történő megjelölését.

A pályázat benyújtásának kötelező eleme, hogy a lakosság körében igényfelmérés történjen a fent megjelölt állatorvosi ellátás igénybevételére.

Amennyiben a benyújtott pályázat sikeres lesz, az Önkormányzat által elnyert támogatási keretből elsősorban a nyilatkozatot kitöltőknek ingyenesek lesznek az állatorvosi ellátások.

Azon lakosok, akik szeretnének élni a fenti lehetőséggel, a mellékelt állattartói hozzájáruló nyilatkozatot


2021. július 2-ig

személyesen az Istenmezejei Közös Önkormányzati Hivatalhoz (3253 Istenmezeje, Nefelejcs utca 18.) szíveskedjenek visszajuttatni.
A nyilatkozat(ok) letölthető(k) az önkormányzat istenmezeje.hu portáljáról, valamint személyesen is átvehető a hivatalban.
                                
                                    Nagy-Szú Péter
                                       polgármester


Kapcsolódó dokumentumok:
Hozzájáruló nyilatkozat


Vissza